Natural, Civil, and Human Rights

Attached 2 Parts of assigmentsPlease complete in the same document.each of themNO PLAGARISMOWN IDEAS AND WORDS
hst403_07_14_practice_ga.doc

hst403_07_03_practice_ga.doc

Don't use plagiarized sources. Get Your Custom Essay on
Natural, Civil, and Human Rights
Just from $13/Page
Order Essay

Unformatted Attachment Preview

History | U.S. Government & Politics | Practice | Rights and Tests
Name:
Date:
Practice
Rights and Tests
Use the following questions to record your thoughts and findings. This will be a valuable resource when you
prepare for the test.
(5 points)
1. What is the separate-but-equal doctrine, and why do you think it was it accepted for so long?
Score
Answer:
(10 points)
2. Compare the goals of the old women’s movement of the 19th century with the goals of the
new women’s movement in the late 20th century.
Score
Answer:
(5 points)
3. Identify three milestone events of the civil rights movement.
Score
Answer:
(5 points)
4. How did Regents of the University of California v. Bakke change affirmative-action
programs?
Score
Answer:
(5 points)
5. What is reverse discrimination, and do you think it is possible to prevent it while still
protecting the rights of minority groups?
Score
Answer:
Your Score
© 2013, 2009 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
___ of 30
Page 1 of 1
History | U.S. Government & Politics | Practice | Natural, Civil, & Human Rights
Name:
Date:
Practice
Natural, Civil, and Human Rights
Use the following questions to increase your understanding of the concepts learned in this unit. This will be a
valuable resource when you prepare for the test.
(5 points)
1. List five rights protected by the Constitution.
Score
Answer:
(5 points)
2. What is the difference between civil rights and natural rights?
Score
Answer:
(5 points)
3. George Mason was one of the most vocal critics of the Constitution and his protests are
considered a major factor in the drafting of the Bill of Rights. Why was he so concerned
about the absence of a bill of rights in the Constitution?
Score
Answer:
(8 points)
4. List two of the amendments contained in the Bill of Rights and explain the rights they
protect.
Score
Answer:
(7 points)
5. Explain the process of incorporation and how it changed the meaning of the Bill of Rights.
Score
Answer:
Your Score
© 2013, 2009 K12 Inc. All rights reserved.
Copying or distributing without K12’s written consent is prohibited.
___ of 30
Page of

Purchase answer to see full
attachment

Order a unique copy of this paper
(550 words)

Approximate price: $22

Basic features
  • Free title page and bibliography
  • Unlimited revisions
  • Plagiarism-free guarantee
  • Money-back guarantee
  • 24/7 support
On-demand options
  • Writer’s samples
  • Part-by-part delivery
  • Overnight delivery
  • Copies of used sources
  • Expert Proofreading
Paper format
  • 275 words per page
  • 12 pt Arial/Times New Roman
  • Double line spacing
  • Any citation style (APA, MLA, Chicago/Turabian, Harvard)

Our guarantees

Delivering a high-quality product at a reasonable price is not enough anymore.
That’s why we have developed 5 beneficial guarantees that will make your experience with our service enjoyable, easy, and safe.

Money-back guarantee

You have to be 100% sure of the quality of your product to give a money-back guarantee. This describes us perfectly. Make sure that this guarantee is totally transparent.

Read more

Zero-plagiarism guarantee

Each paper is composed from scratch, according to your instructions. It is then checked by our plagiarism-detection software. There is no gap where plagiarism could squeeze in.

Read more

Free-revision policy

Thanks to our free revisions, there is no way for you to be unsatisfied. We will work on your paper until you are completely happy with the result.

Read more

Privacy policy

Your email is safe, as we store it according to international data protection rules. Your bank details are secure, as we use only reliable payment systems.

Read more

Fair-cooperation guarantee

By sending us your money, you buy the service we provide. Check out our terms and conditions if you prefer business talks to be laid out in official language.

Read more

Calculate the price of your order

550 words
We'll send you the first draft for approval by September 11, 2018 at 10:52 AM
Total price:
$26
The price is based on these factors:
Academic level
Number of pages
Urgency

Order your essay today and save 15% with the discount code ESSAYHELP